Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 27 februari 2020

Snaidero keuken in Spanje (project 886)

Gisteren zijn de monteurs Jan en Jan-Levien in Spanje bij de klant van project 886 geweest (Málaga). Inmiddels zijn ze weer op weg naar Arnemuiden hoor. Ik verwacht ze vannacht weer terug.

De keuken an-sich is klaar, maar het schilderwerk en dergelijke moet nog gedaan worden. De onderstaande foto is daarom niet helemaal "showroomstaat". Maar ik wilde `m toch even op het blog zetten.


Het eiland van deze keuken is namelijk in Rovere Jazz geleverd. Een kleur die ik de laatste tijd toch wel vaker verkoop. Ook bij de keuken in Portugal toevallig eveneens deze week had ik Rovere Jazz mogen leveren.

Privé heb ik gekozen voor roestvrijstaal op `t eiland, maar je kunt natuurlijk niet iedereen een rvs keuken verkopen. Ik vind Rovere Jazz dan ook een leuk alternatief op het rvs. Maar voor wie `t leuk vindt. Hier onder mijn keuken met de rvs deuren op het eiland.



In Spanje heb ik trouwens vaker een keuken geleverd. Bijvoorbeeld deze keuken in de buurt van Cadiz en deze keuken in Marbella.

dinsdag 25 februari 2020

Keuken in Portugal

Afgelopen zaterdag heel vroeg in de morgen zijn de monteurs Jan en Jan-Levien in Portugal gearriveerd met de Snaidero keuken die ze daar moesten gaan plaatsen. Afgelopen zondag hadden ze vrij en zaten ze lekker in het zonnetje.


Omdat ze met z`n tweetjes zijn is de montage heel snel gegaan. Inmiddels is deze Snaidero keuken zo goed als klaar. De onderkasten van de keuken zijn geleverd in Alu Town. Voor de accenten hebben we gekozen voor Rovere Jazz (houtkleur).


Ik vind dat de klant echt een supermooie afzuigkap bij me heeft uitgezocht. Dit is de Materia. Deze afzuigkap is 100cm breed en heeft een betonnen omhulsel. De Materia werkt met een koolstoffilter (afvoerloos). Naast uitwasbare vetfilters heeft deze afzuigkap ook LED verlichting.


De mannen zijn van plan om nog een dagje "vakantie" te houden en dan door te rijden naar Spanje. In Benalmadena (Malaga) moeten ze nog een andere Snaidero keuken gaan afmonteren. Ook bij die keuken hebben we Rovere Jazz toegepast. Daar is het gecombineerd met Bianco Artico Lucido ("ieselijk" wit hoogglans lak).


Klik hier voor meer foto`s.

vrijdag 21 februari 2020

Snaidero keuken in Zierikzee (project 884)

De monteurs Jan en Joop hebben onlangs in Zierikzee een Snaidero keuken geplaatst (project 884).

Ik ben bij de klant langs geweest om de apparaten e.d. uit te leggen.



Ik kan helaas niet alle klanten persoonlijk thuis bezoeken om de apparaten uit te leggen. Ik zet daarom af-en-toe zo`n bezoek ook op video. Zo ook deze keer.

De video heb ik hier boven ingesloten. Ik hoop dat mensen hierdoor meer gaan doen met hun Neff inbouwapparaten (met name de FullSteam oven).

donderdag 20 februari 2020

Snaidero keuken in Portugal

Een paar jaar terug heb ik een drietal Snaidero keukens verkocht in Zuid Afrika. Deze klant heeft inmiddels ook een huis in Portugal gekocht.

Voor het huis in Portugal hebben ze opnieuw een Snaidero keuken bij me uitgezocht. Deze keer een opstelling in Alu Town. De klant heeft Alu Town gecombineerd met de kleur Rovere Jazz (houtkleur).

De monteurs Jan en Jan-Levien zijn vandaag met de keuken vertrokken naar Portugal. Ze willen de keuken samen zetten. Deze keer gaat Jan-Levien met Jan mee. Joop, de broer van Jan, wilde namelijk graag een keer voorjaarsvakantie houden en bij z`n gezin zijn.



Joop is toch al niet zo`n globetrotter, toen in Zuid Afrika ben ik juist in zijn plaats meegeweest. Voor wie `t leuk vindt, hierboven de video van de keuken in Zuid Afrika.

vrijdag 14 februari 2020

Snaidero keuken in keramiek

Gisteravond ben ik in Warnsveld geweest bij de klant van project 823. Deze klant heeft een eiland bij me gekocht in keramiek.

Dit houdt in dit geval in dat de deuren en het blad identiek zijn (ton-sur-ton), allebei van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur. Keramiek is als het ware een gebakken tegel. Heel exclusief dus, je komt het niet vaak tegen in keukenland. Het is ook best kostbaar. De kleur van deze keramiek heet Ossido Nero (zwart dus).


Voor de hoge kasten zie je bij mij vaak wit hoogglans lak, maar bij deze klant kreeg ik dat niet voor elkaar (hahaha). We hebben gekozen voor melamine. Melamine is een harde kunststof, vergelijk het met pvc voor de vloer. Snaidero heeft een aantal nette melamine kleuren die ook nog eens zeer realistisch ogen.

Het voordeel ten opzichte van echt hout is naast de prijs vooral de kwaliteit. Melamine is veel meer bestand tegen vocht van de stoomoven als echt hout.


Het melamine wat we bij deze keuken hebben uitgezocht heet Night Walnut. Eigenlijk had de klant een andere kleur uitgezocht (Havana Oak).

Er zat nogal veel tijd zat tussen bestellen van de keuken en uiteindelijke levering (in verband met tegenslag tijdens de bouw). Toen de keuken effectief gemaakt werd was de kleur Havana Oak al uit de collectie genomen. We hebben daarom de vervangende kleur uitgeleverd. Gelukkig vond de klant de nieuwe kleur prima.

vrijdag 7 februari 2020

Keuken in Duitsland

Enkele maanden terug kreeg ik een Duitse klant in de showroom. Heel leuk gesprek gehad en offerte gemaakt voor hun nieuwe keuken. Mijn Duits is niet bepaald perfect maar we kwamen er gelukkig wel uit samen. Voordat ze terug naar Duitsland reden zijn ze nog een rondje met me wezen vliegen hier boven Zeeland. Doe ik wel vaker. Voor wie `t leuk vindt, hier een vliegvideo.


Inmiddels is deze keuken door mij opgeleverd. Het is een mooie keuken geworden met o.a. veel binnenlades en natuurlijk ook de vouwdeurkast. Ik ben bij de klant langs geweest om de inbouwapparaten uit te leggen.

Ook hadden ze nog geen keus gemaakt voor de afzuigkap. Bij mijn bezoek op locatie heb ik ze nog wat suggesties gedaan voor een Falmec afzuigkap.

Bij de klant thuis heb ik ook een video gemaakt van hun keuken in het S10 concept. Ik heb de video hier onder ingesloten.



Klik hier voor de projectpagina van deze keuken in Duitsland (project 888).

dinsdag 4 februari 2020

Snaidero keuken in Zeeland (project 825 in Yerseke)

Enkele maanden terug hebben we in Yerseke een Snaidero keuken gemonteerd (project 825). Deze klant heeft een Ola 20 keuken gemonteerd in de keuken met een extra opstelling in model Code voor de bijkeuken.



Onlangs ben ik bij deze klant op bezoek geweest thuis. Ik heb de apparaten uitgelegd en ook een video gemaakt van de keuken. Deze video is hier boven ingesloten.


De klant heeft best veel apparaten bij me gekocht, dus was er ook wel wat uit te leggen deze keer. Bij deze klant zat er ook een vacumeerlade in van Neff. Deze had ik nog niet eerder verkocht, was wel leuk om een keertje mee te werken dus.


Mochten jullie `t leuk vinden; hier foto`s van een andere Ola 20 die ik in Italië geleverd heb.