Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 28 november 2020

Snaidero keukens in Zeeland

Vandaag is de Roemeense vervoerder van Snaidero hier weer keukens wezen lossen. Deze keer had hij een S100 keuken en een S10 keuken meegenomen.



Gelukkig zijn er ook een aantal Snaidero keukens weer vertrokken uit het magazijn deze week. Veel Zeeland deze keer. Jan en Joop hebben in Middelburg een S11 keuken gezet. Monteur Niklas is daarentegen in Oostburg begonnen met de montage van een S10 keuken. Jan Levien tenslotte heeft in Middelburg een S10 keuken geplaatst (onderstaande foto).



woensdag 18 november 2020

Snaidero keuken in Spijkenisse

Vandaag heeft Jan Levien de keuken opgeleverd van project 920 in Spijkenisse. Een best grote klus, de klant had heel veel spullen bij me besteld. Niet alleen een Snaidero keuken, maar ook de inrichting voor werkkamer, omkasting televisie etcetera. Er zitten echt heel veel uurtjes van Jan Levien in!
























In eerste instantie zou de klant de keuken door een interieurbouwer laten maken. Daarom hadden ze de inbouwapparatuur (Siemens) zelf al online aangeschaft, daarom dus deze keer geen Neff apparaten. Maar voor de montage maakt het natuurlijk niet uit, Jan Levien heeft de apparaten gemonteerd voor de klant.



Ook het tv meubel heb ik mogen leveren. Jan Levien heeft dit weer op locatie netjes in elkaar gezet. De kasten waar de tv tegenaan gemonteerd is zijn gemaakt van Sugi Ban (Snaidero melamine). De ladekasten er onder zijn Grigio Cemento micalak (net als de Snaidero Ola in mijn showroom).



De keuken zelf trouwens heeft een eiland in Oro Brunito micalak (mat) en kolomkasten in Noce Midnight (Snaidero melamine). Bij de kolomkasten zijn ook weer opzetkasten op maat geleverd. De ruimte tussen de hoge kasten en het plafond is dus dicht gezet.



woensdag 11 november 2020

Snaidero S11 keuken in Arnemuiden (project 902)

Een poosje terug hebben Jan en Joop de S11 keuken geplaatst bij de klant van project 902.

De klant heeft deze S11 keuken ietwat aangepast ten opzichte van de showroomopstelling. Zo hebben ze er een vouwdeurkast aan toegevoegd.

Onlangs ben ik bij de klant op bezoek geweest voor de oplevering. Ik heb van het opleverbezoek een video gemaakt.

Deze video heb ik hier boven ingesloten. Excuus wel voor het geluid, dit hoop ik volgende keer beter voor elkaar te hebben.

donderdag 5 november 2020

Snaidero Vision keuken in de showroom

Een poosje terug is de nieuwe Snaidero Vision keuken geplaatst hier in de keukenshowroom. Deze keuken heb ik nu ook op video staan. De video van deze keuken heb ik hier onder ingesloten.



Het gaat bij deze showroomkeuken om een Italiaanse design keuken die gespoten is in de kleur Grigio Cemento micalak. Dezelfde kleur trouwens als mijn huidige Ola20 showroomkeuken.

dinsdag 3 november 2020

Snaidero keuken in Arnemuiden (project 933)

Vaak verkoop ik strakke Italiaanse design keukens met hoogglans wit en rvs. Maar niet altijd! Soms heb ik een klant die eens wat anders wilt.

Een klant hier op Arnemuiden heeft juist gekozen voor een meer industriele stijl met een keuken in Pewter. Pewter is een goed alternatief op Alu Town.





Ik ben onlangs bij deze klant op Arnemuiden (project 933) op bezoek geweest om onder andere de FullSteam oven uit te leggen. Van dit bezoek heb ik bovenstaande video gemaakt.

In de video kun je ook zien dat is gekozen voor de afvoerloze Sophie afzuigkap. Deze is boven de kookplaat als afzuigkap opgehangen en boven de spoelbak als lamp (dus zonder de afzuigfunctie). Ik had dit nog niet eerder zo gedaan.

Zo`n afvoerloze afzuigkap is trouwens helemaal van deze tijd. Met een gat naar buiten blaas je immers alle warme lucht naar buiten. Dat is minder comfortabel (je voelt koude trek) maar ook nog eens slecht voor je portemonnee (je verwarming moet namelijk harder werken).

Tenslote. Bij beide buren van deze klant heb ik een Snaidero keuken mogen plaatsen. Bij 1 van die 2 buren heb ik eveneens een video gemaakt.