Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 30 november 2023

Snaidero keuken Zelzate

Zoals jullie weten heb ik onlangs de Snaidero keuken in Zelzate geleverd.

Deze klant stuurde me gisteren een leuk berichtje. Ik heb het maar even ingesloten hier onder.




















Vandaag is er weer een Snaidero keuken uitgeleverd. Deze keer in Alphen aan den Rijn. Dit is de klant van project 689.

Deze klant heeft een poos onderstaande Snaidero keuken gekocht bij me in Teak hout. Inmiddels is de klant echter verhuisd. Ook voor het nieuwe huis hebben ze weer een Snaidero keuken bij me gekocht. Deze hoopt Jan Levien na het weekend te gaan monteren.




















dinsdag 28 november 2023

Snaidero S18 keuken project 1065

De afgelopen dagen is de keuken gemonteerd van project 1065.

Deze klant is verhuisd van België naar Nederland. Ze hebben een nieuwe woning gebouwd een steenworp over de grens bij Zelzate (Zeeuws Vlaanderen).
























In de hoge kastenwand bij deze Snaidero keuken is een vouwdeurkast gemaakt. Dit is een mooie toevoeging aan het S18 concept (in de showroom bij mij zit er geen vouwdeurkast in de S18).

In de vouwdeurkast zit de op hoogte ingebouwde vaatwasser. Boven de vaatwasser weer een werkblad waar je losse keukenapparaten op kunt weg zetten.
























maandag 27 november 2023

G10 keuken update

Zoals jullie weten heeft Jan Levien laatst de hoge kastenwand geplaatst voor de G10 keuken in de aanbouw.

De wanden zijn inmiddels strak gestuct. Er moet nog wat electra gedaan worden en dan kan ook het plafond dicht.

Mijn broertje Gertjan is nu eerst de badkamer aan het monteren.
























Zodra het een beetje droog is binnen (stucwerk maakt de boel heel vochtig) dan hopen we de vloer te leggen.

Als de vloer gelegd is kan ook het eiland van de keuken geplaatst worden.

Deze Snaidero keuken gaat er dan uitzien zoals onderstaand plaatje.












zaterdag 25 november 2023

Winterfair

Gisteren hadden we hier op Arnemuiden de Winterfair. Het weer werkte helaas niet mee, zodoende gingen de buitenactiviteiten niet door.

Hier in de keukenshowroom was het natuurlijk nog steeds gezellig. Wendy was uit den Haag gekomen met haar harp en ze heeft echt heel mooie muziek voor ons gemaakt (heel erg bedankt joh!).
























Ook mijn dochter Lea mocht nog even op de harp spelen van Wendy.

Mijn vrouw en haar vriendinnen hadden ook hapjes gemaakt voor de bezoekers.
























donderdag 23 november 2023

Snaidero keuken in Hilversum (project 1107) klaar

Zoals ik gisteren al schreef; ik was wezen vliegen met de klant van project 1016.

Tijdens het vliegen belde de klant van project 1107, en ja in mijn vliegtuig mag je telefoon aan blijven staan 🙂.
























De klant wilde doorgeven dat de keuken klaar was en dat ze er heel blij mee zijn.

Omdat er nog steeds bouwvakkers rond lopen zit de beschermfolie nog steeds op de Snaidero keuken.
























De keukenmonteurs zijn inmiddels dus vertrokken, die zijn nu aan het werk in Zelzate om daar de Snaidero S18 keuken te monteren van project 1065.
























woensdag 22 november 2023

Vliegen met Snaidero klant

Een poosje terug maakte ik onderstaande video van een Snaidero keuken hier op Arnemuiden (project 1016). Deze klant wilde graag nóg een keertje mee vliegen.



Omdat het herfst is hebben we nogal onvoorspelbaar weer, maar vandaag was het hier op Arnemuiden in elk geval vliegbaar. Zodoende kon ik nog even vliegen met deze klant uit Arnemuiden.

We zijn nog even naar Seppe geweest. Dat is een vliegveld wat net achter Roosendaal ligt. Ze noemen het zelf tegenwoordig Breda Airport overigens.
























Onderweg nog even luchtfoto`s kunnen maken van het huis van de klant van project 1137 in Wemeldinge. Hier hoop ik in Februari een nieuwe Snaidero keuken te leveren.
























dinsdag 21 november 2023

Snaidero keuken project 1065 bezorgd

Best een poos terug verkocht ik een Snaidero S18 keuken aan de klant van project 1065; een Belgische klant die naar Nederland is verhuisd.



De bouw van de nieuwe woning van deze klant liep helaas behoorlijk uit. Zodoende stond deze Snaidero keuken best lang opgeslagen naast mijn vliegtuig in de loods.

Vanmorgen was het eindelijk zo ver en werd de keuken opgehaald. Jan Levien staat ingepland om deze keuken later deze week te monteren bij de klant in Zelzate (Zeeuws Vlaanderen).
























maandag 20 november 2023

Snaidero keuken in Hilversum (project 1107)

Vóór het weekeinde heb ik de Snaidero keuken van project 1107 bezorgd in Hilversum.

Inmiddels is Jan Levien daar begonnen met de montage van de keuken.
























Zoals jullie zien worden de hoge kasten en de Amerikaanse koelkast omtimmerd. Je ziet dan de zijkanten niet. Dat is natuurlijk wel mooi strak.

Jan Levien is nog niet klaar in Hilversum. Het eiland moet nog geplaatst worden en ook de werkbladen nog.
























Dat omtimmeren van de hoge kasten heb ik ook bedacht bij de G10 keuken hier in mijn aanbouw.

Vorige week heeft Jan Levien daar de hoge kasten geplaatst. Op dit moment wordt het gestuct rondom de hoge kasten.
























donderdag 16 november 2023

Snaidero keuken in Hilversum (project 1107)

Daarnet is de Snaidero keuken van project 1107 opgehaald. Deze keuken hoopt Jan Levien na het weekeinde te gaan monteren bij de klant.
























Deze keer een aangepaste droomkeuken roestvrijstaal/wit hoogglans. Hij lijkt heel veel op de Snaidero keuken van project 750 in Bavel. Is al best een poos terug maar nog steeds een prachtige keuken.

Hier onder nog een foto van deze Snaidero keuken (project 750 dus).

woensdag 15 november 2023

Snaidero keuken in Alphen aan den Rijn project 1117

Onlangs heb ik Snaidero keuken project 1117 uitgeleverd in Alphen aan den Rijn. Bij deze Snaidero Ola keuken is de vouwdeurkast greeploos uitgevoerd.

De vorige keer zaten de deuren nog niet op de vouwdeurkast. Inmiddels is Jan Levien bij klant langs geweest voor de laatste puntjes en zitten ook de greeploze deuren op de vouwdeurkast.
























Ik denk dat veel klanten met zo`n Ola het wel een waardevolle "noviteit" vinden zo`n greeploze vouwdeurkast. Het ziet er strak uit en is tegelijk ook heel practisch.

Hier onder een video voor een vorige versie van de vouwdeurkast. Inmiddels maken we deze kast toch weer nét even anders/mooier. Maar het geeft wel een beeld.

dinsdag 14 november 2023

Montage Snaidero keuken loods

Vandaag is monteur Jan Levien in Zeeland aan het werk. Eigenlijk zou hij bij klanten aan de slag gaan, maar bij die klant zijn de kozijnen nog niet gemonteerd. Zodoende kan de keuken bij die klant nog niet gemonteerd worden.

Zodoende had ik wat "loze uurtjes" voor Jan Levien en is hij maar wat kasten gaan timmeren voor de uitbouw van mijn loods.
























Je kunt het nog niet zo zien, maar straks komt er een Snaidero keuken te staan die heel erg lijkt op de keuken die ik nu thuis heb staan. Alleen dan in het spiegelbeeld.

zaterdag 11 november 2023

Snaidero keuken project 1139

Zo`n 9 jaar terug verkocht ik een Snaidero keuken aan de klant van project 625 in Poortugaal (bij Rotterdam). Een Snaidero keuken in Grigio Cemento micalak.

Inmiddels heeft deze klant een nieuwe woning gekocht in Ede en ook daarvoor hebben ze vandaag een Snaidero keuken bij me besteld (project 1139). En wat denken jullie; opnieuw een Snaidero keuken in Grigio Cemento! Wat leuk hé!

De vorige keuken was eigenlijk een voorloper van het huidige S10 concept, niets mis mee natuurlijk maar voor de nieuwe woning heeft de klant het paradepaardje van Snaidero uitgezocht; de Snaidero Ola keuken van Pininfarina (hier onder op video).



Qua apparaten is er ook het een en ander veranderd. In de vorige Snaidero keuken had ik een rvs hoge druk stoomoven verkocht in combinatie met Neff apparaten eveneens in roestvrijstaal.

In de nieuwe keuken komen Gaggenau apparaten, inclusief een mooie Gaggenau stoomoven met roestvrijstalen binnenkant. Dat laatste is heel belangrijk want gewoon staal kan roesten en roestvaststaal (zo heet dat officieel) eigenlijk niet.
























Heel erg leuk natuurlijk. Het was ook nog eens mooi vliegweer.

Daarom heb ik de klant aangeboden om nog een rondje boven het "oude" huis in Poortugaal te vliegen.
























vrijdag 10 november 2023

Winterfair Arnemuiden / noviteiten

Voor dv. vrijdag 24 november 2023 as. is er op Arnemuiden een Winterfair georganiseerd. Jullie zijn dan uiteraard ook van harte welkom.

Voor die gelegenheid ben ik dan een keer ook `s avonds open (normaal gesloten sluit de showroom hier om 17:30u op vrijdag). De klant van project 1129 uit Den Haag zorgt bijvoorbeeld voor live muziek hier in de showroom. Ook heb ik uiteraard hapjes en drankjes.

Voor wie dat wil, ik heb nu ook de nieuwe lijn Neff apparaten in de showroom. Mooie gelegenheid om te komen bekijken uiteraard.
























Dan nog wat anders. Voor volgend jaar is trouwens weer de keukenbeurs Eurocucina in Milaan gepland (vanaf 16 april 2024). Ook Snaidero is uiteraard van plan om zich te presenteren op de beurs.

Vandaar dat ik hier ook heen wil/moet gaan om de noviteiten te bekijken. Apparatenleverancier Gaggenau hoopt dan eveneens hun noviteiten te showen. Ik ben natuurlijk heel benieuwd.











woensdag 8 november 2023

Artikel upinthesky

Deze keer even iets niet over keukens, maar wel over mij zelf.

Zoals jullie weten gaan veel klanten mee met mij in mijn Cessna. In "Upinthesky" staat een artikel wat Lieneke Koornstra geschreven heeft over mij en mijn Cessna.

Misschien leuk om te lezen. Hier het linkje.
























vrijdag 3 november 2023

Vliegen met klant van project 1136

Vorige week heb ik een Snaidero keuken verkocht aan de klant van project 1136 uit Goes. Deze keuken hoop ik in Februari al uit te leveren bij deze klant.

Afgelopen zaterdag was het mooi weer en zijn ze na het werk ook nog even mee wezen vliegen met mij. Leuk hé?
























Voor het vliegtuig is het beter om regelmatig te vliegen zodat de motor echt warm wordt (om roestvorming in de cylinders te voorkomen). Vandaar dat ik toch probeer elke week even een keer te vliegen. Ook voor mijn eigen currency is het natuurlijk goed.

Als er dan toevallig een klant is dan neem ik die uiteraard mee (als ze dat leuk vinden).

De klant in Goes heeft bij geval ook zo`n prachtige Snaidero Ola bij me gekocht als ik onlangs in Duitsland geleverd heb.

Falmec Light afzuigkap in brons

Zoals jullie weten heb ik in mijn keuken thuis een Falmec Light afzuigkap in het zwart.

Binnenkort is deze recirculatie afzuigkap ook in brons leverbaar.
























De Falmec Light heeft recirculatie met alleen een koolstoffilter. Falmec heeft ook een serie afzuigkappen met Bipolaire Ionisatie E.Ion (de Twister bijvoorbeeld).

Die E.Ion afzuigkappen hebben dus electrische luchtzuivering als extra bovenop het recirculatiesysteem met koolstoffilter.
























Hier onder tenslotte de video van mijn Snaidero keuken privé met deze Falmec Light afzuigkap.

donderdag 2 november 2023

Snaidero Ola keuken met vouwdeurkast

Afgelopen weekeinde heb ik de Snaidero Ola keuken afgeleverd bij project 1117 in Alphen aan den Rijn.

De monteurs zijn hier na het weekeinde begonnen en ondertussen staat de hele keuken al bijna.

De mannen hebben hier leidingwerk verlegd, een verlaagd plafond gemaakt (met daarin de verlichting en geïntegreerde afzuigkap) en ook de keuken geplaatst.
























Deze Snaidero keuken is toch weer nét even anders als anders. De klant heeft gekozen om de hoge kastenwand om-de-hoek te laten gaan. Dus twee afgeronde kasten rug-aan-rug.

Ook komt er een greeploze vouwdeurkast in. Deze vouwdeurkast is nog niet klaar. Maar bij de Snaidero keuken in Almere hadden we dat laatst ook al gedaan (greeploze vouwdeurkast).

Bij de greeploze vouwdeurkast komt er een mechanisch push-pull systeem. Het is ietsje meer werk maar wel super strak. Met name in zo`n Ola keuken.

Voor wie het leuk vindt; hier onder een video van een Snaidero Ola met vouwdeurkast maar dan mét grepen.

Smeervloer uitbouw loods

Twee jaar terug ben ik begonnen met een klein projektje omdat ik nog wat grond over had naast de loods.

Besloten om de loods iets uit te bouwen in de loze uurtjes. Dus Jan en Joop hebben toen voor mij de fundering gemaakt.















Mijn broertje Gertjan is op deze fundering weer gaan bouwen. Inmiddels lijkt het al ergens op.


















Vandaag hadden we weer wat loze uurtjes. Zodoende is dan nu de smeervloer gelegd.