Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 7 januari 2014

Waarom VarioSteam oven?

Vaak verkoop ik naast de "gewone" Míele hoge druk stoomoven ook de Neff VarioSteam oven. Sommige klanten vragen waarom dat nou nodig is, twee stoomovens? Nou dat zit zo: De hoge druk stoomoven moet je zien als een apparaat waar je mee "kookt". Dus aardappelen, groente, pasta, rijst etcetera. De Neff VarioSteam bakoven gebruik je om te bakken.



Klinkt nogal logisch, maar waarom dan die stoomfunctie op de bakoven? Om dat uit te leggen heb ik even twee video`s ingesloten van stoom in een normale bakoven . Je ziet bij de video hier boven dat brood (maar ook croissants e.d.) meer volume krijgen en wat krokanter worden door gebruik van stoom. Zelfs bij pizza is stoom handig, kijk maar op onderstaande video.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen