Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 25 januari 2014

Keuken eiland in roestvrijstaal

Vanmorgen heb ik met de telefoon even wat foto`s gemaakt van het nieuwe eiland van de S10 showroomkeuken (het vorige eiland gaat naar project 627 in Aardenburg). In grote lijnen is hetzelfde eiland terug geplaatst in roestvrijstaal. Toch zijn er wel aanpassingen. Het vorige eiland van de showroomkeuken had bijvoorbeeld een gaskookplaat, een wok en een Teppan Yaki. Tegenwoordig verkoop ik veel vaker inductie met de losse Teppan Yaki voor flex inductie. Die losse Teppan werkt sneller, is goedkoper en is tenslotte ook veel makkelijker schoon te maken.


Naast de kookplaat is ook het werkblad aangepast. Ik heb nu een tweekleurig werkblad in deze showroomkeuken (een beetje afgekeken van de Snaidero S18 showroomkeuken). Dus een wit aanrechtblad met een staalkleurig deel bij het koken en spoelen. De spoelbak is nu ook anders (wat strakker).


Tenslotte heb ik nog een hele kleine aanpassing gedaan. In het vorige eiland zat geen zeeppomp en nu heb ik die wel. Is gewoon netter als zo`n wit plastic pompje wat je vaak ziet. Hoe dan ook. Het eiland van de S10 keuken is nu naar m`n zin. Bij de volgende ronde wil ik nog de hoge kasten wand aanpassen van deze showroomkeuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten