Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 16 december 2023

Neff koffiemachine nieuwe lijn

Een poosje terug had ik een bericht geplaatst over de overstroming Slovenië waarbij de fabriek voor koffiemachines is beschadigd. In deze fabriek worden de koffiemachines gemaakt voor Bosch/Siemens/Neff en Gaggenau.

Helaas is deze fabriek nog steeds niet operationeel. Ik heb tenminste nog steeds geen nieuwe lijn Neff koffiemachine ontvangen.

De klant van Snaidero project 1090 wacht bijvoorbeeld al heel lang op de koffiemachine. Mijn excuses voor de overlast.

Ik ga er van uit dat het nu een kwestie van weken is dat de fabriek weer als vanouds Neff koffiemachines gaat produceren.

Voor de oplettende lezer van mijn blog 😃; goed gezien inderdaad dat ik de laatste tijd gewoon keukens met koffiemachines uitgeleverd heb. Maar dit zijn dus koffiemachines van de "oude" uitgaande lijn.

Het berichtje gaat over de nieuwste serie van Neff. Dit zijn dus de koffiemachines met het grotere/mooiere TFT scherm en optionele vaste water aansluiting. Je kunt het ook zien aan de afwijkende strips (afgeschuind i.p.v. strak).

De koffiemachine is trouwens niet het enige apparaat wat manco is tegenwoordig. Ik heb ook vertraagde leveringen van sommige vaatwassers en vriezers. Maar ik denk dat dit hoofdzakelijk komt door de overgang van de "oude" uitgaande lijn naar de nieuwe lijn 2024 inbouwapparaten van Neff.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten