Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 20 december 2023

Snaidero keuken in Castricum

In 2015 heb ik in Castricum de Snaidero keuken gezet van project 671. Een wit hoogglans keuken met werkbladen van rvs en Corian.

De klant is inmiddels verhuisd. Voor de huidige eigenaar van het huis hebben we de Snaidero keuken aangepast.

De vorige bewoner had bij mijn mooie Snaidero keuken een Ikea afzuigkap opgehangen. Deze hebben we nu dus vervangen door een Falmec Twister afzuigkap met Bipolaire ionisatie.

De huidige bewoners van het huis hebben ook een extra Neff vaatwasser bij me gekocht (twee vaatwassers in de keuken vinden toch veel mensen handig). Een vaatwasser mét besteklade maar zonder FLEX scharnier, dus de plint van de keuken moest iets uitgespaard worden. De monteurs doen dit vrij ruim. Dit om te voorkomen dat de plint niet alsnog tegen de vaatwasserdeur aan komt als iemand per ongeluk een keer een schop tegen de plint geeft of zo.

Ik heb het idee dat voor veel mensen dit soort technische info niet zo interessant is. Maar zonder plintuitsparing is de keuken wel mooier. Ik hoop volgend jaar dus toch wel een keer een video hier over te maken.

Moraal van het verhaal; bij een FLEX scharnier vaatwasser van Neff heb je niet zo`n sparing in plint nodig.

Naast de nieuwe apparaten heeft de klant ook besloten om de hoge kasten aan te laten passen. Bij de 2 hoge kasten zijn er nu lades gemaakt. Dit in plaats van draaideuren.

Van de oude deuren van de hoge kasten heeft Jan Levien weer het front gemaakt van de vaatwasser. Scheelt weer afval 😁.

Tenslotte nog even een "oude" video van zo`n automatische opening vaatwasser van Neff. De voorloper van de vaatwasser zoals de klant in Castricum gekocht heeft. Alleen balen dat ik toen niets verteld heb over Flex-scharnier. Maar die video hebben jullie dus nog tegoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten