Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 27 juni 2023

Snaidero keuken op Arnemuiden (project 1112)

Vandaag en gisteren zijn de heren monteurs op Arnemuiden aan het werk geweest.

De Snaidero Smeraldo keuken van project 48 is gedemonteerd (na 21 jaar mocht dat wel) en vervangen door de Snaidero keuken van project 1112.

Ze hebben twee lange dagen gemaakt, maar het resultaat mag er zijn.














Net als bij de vorige keuken heeft de klant ook nu weer gekozen voor een eiland opstelling. Bij de vorige keuken was het blad zwart gepolijst graniet.

Het nieuwe keuken eiland heeft een Iroko houten werkblad (echt hout) met een grote Gaggenau kookplaat er in. Bij de vorige keuken zaten 2 Imperial domino kookplaten (dat was toen in de mode). Achteraf was dat echt wel te weinig qua "pitten" zeg maar. Uiteraard hebben we het uitgebreid over inductie gehad, maar klant wilt gewoon persé gas. Dan kan dat op dit moment bij Gaggenau nog wel (bij Neff bijvoorbeeld niet).

Onder de grote Gaggenau kookplaat zit een hele grote Gaggenau oven van 90cm breed. Deze oven heeft zowel pyrolyse (schoonmaken) als een draaïspit.














Naast deze grote oven heeft de klant ook een Gaggenau combistoomoven met vaste water aansluiting. Dus een oven met geïntegreerde stoomoven er in. Zodoende heeft de klant ook een kleine oven ter beschikking.

Deze Snaidero keuken is trouwens in model Hera mat lak uitgevoerd (two tone vedergrijs met zwart).

Achter het eiland (aan de kamer kant en niet aan de kant van de spoelbak) hebben de monteurs trouwens nog hoge kasten geplaatst met daarin de ingebouwde koffiemachine. Maar die foto hebben jullie dus nog tegoed 😃.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten