Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 9 juni 2023

Snaidero keukens in Zierikzee (project Ingeland)

Zoals jullie weten zijn de monteurs de afgelopen dagen in Zierikzee aan het werk geweest voor de keukens in project Ingeland.

Dit is een nieuwbouwproject waar drie klanten wonen die samen hebben afgesproken om de keuken bij mij af te nemen (bedankt!).

De Snaidero Ola keuken van project 1012 is voor zo ver mogelijk klaar. Deze keuken is gespoten in Grigio Cemento matte micalak. Alleen de greeplijsten van het eiland moeten er nog op (die zijn nog onderweg). Ook moet de afzuigkap nog opgehangen worden (fabrikant had een onderdeel vergeten in te pakken maar is al onderweg).


De Snaidero keuken van project 1015 is helemaal klaar. Dit is een S10 maar dan met Oro Brunito hoogglans micalak deuren in plaats van roestvrijstaal.

Klant mailde me de foto door en schreef;
Goedemorgen, We zijn blij met een plaatje van een keuken Mvg Hjalmar en Annelies

Tenslotte is ook de Snaidero Vision keuken van project 1014 geplaatst. Deze keer geen Grigio Cemento maar juist Champagne.


Bij deze keuken hebben de heren monteurs een verlaagd plafond gemaakt voor de verlichting. De hoeken van dit plafond zijn afgerond in dezelfde radius als het Vision werkblad.

Meestal heb ik bij mijn Snaidero Vision keukens inbouwapparaten van het merk Gaggenau. Deze klant koos juist voor Neff en eigenlijk ziet het er ook heel mooi uit.

De huidige Neff apparatenlijn is immers zwart en dat is ook een kleur die in de Vision veel terug komt (greeplijsten/grepen etcetera).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten