Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 25 mei 2023

Verzekering voor Neff inbouw apparatuur

Als je 4 of meer apparaten van Neff in je keuken hebt dan geeft Neff extra garantie (5 jaar in plaats. Je moet deze apparaten dan wel registreren op de Neff site.

Voor privé heb ik dat natuurlijk ook gedaan en kwam het onderstaande tekstje tegen op de Neff site (op het gedeelte service). Voor mij was het nieuw, via Neff zelf was ik er nooit over geïnformeerd.

Maar je kunt blijkbaar de standaard garantie uitbreiden met een verzekering. Het is nou niet dat ik dat persé adviseer, je moet mijn inziens alleen dingen verzekeren waar je het risico zelf niet van kunt lopen. En ik denk dat dit bij een apparaat voor de meeste klanten wel het geval is.

Het andere Duitse merk wat begint met een "M" en eindigt op "iele" heeft ook een mogelijkheid voor verzekering van apparatuur. Volgens mij zijn consumenten hier best enthousiast over. Waarschijnlijk hebben ze bij Neff gedacht om daarom ook zo`n verzekering aan te bieden voor de klanten;

ONBEZORGD GENIETEN VAN AL JE HUISHOUDAPPARATEN

Het unieke verzekeringspakket Zekerheid Premium biedt een allrisk dekking waarbij kosten van onze officiële Neff monteurs, eventuele onderdelen bij reparatie en zelfs slijtage en onopzettelijke schade door eigen toedoen zijn gedekt. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan. Kan het apparaat niet meer gerepareerd worden? Dan keert de verzekeraar de dagwaarde uit of ontvang je een aantrekkelijk bedrag voor de aanschaf van een vervangend apparaat. En omdat goed onderhoud essentieel is voor een lange levensduur, ontvang je jaarlijks de nodige onderhoudsmiddelen gratis bij je thuis.

Wat dekt Zekerheid Premium?

Wat maakt Zekerheid Premium zo uniek ten opzichte van alle bestaande garanties? Stel, je trekt een kast open boven het aanrecht en er vallen twee mokken om. Ze rollen uit de kast en vallen op de kookplaat. De fabrieksgarantie zal dit helaas lang niet altijd dekken. Daarom hebben we Zekerheid Premium ontwikkeld. Zelfs kosten door slijtage en onopzettelijke schade door eigen toedoen zijn gedekt. En ervaar je gevolgschade door bijvoorbeeld bedorven etenswaren omdat de vriezer defect is? Ook dat is met Zekerheid Premium tot € 300,- gedekt.

Hieronder hebben we de allrisk dekking naast de andere garanties gezet, zodat je in één oogopslag ziet hoe veilig je bent met Zekerheid Premium.


✔✔ Materiaalfouten
✔✔ Constructiefouten, Productiefouten
✔✔ Normale slijtage
✔ Ondeskundig gebruik, Installatiefout
✔ Ongevallen
✔ Licht breekbare onderdelen zoals glas
✔ Elektronische schade

OPBOUW VAN HET VERVANGINGSTEGOED

Kan je apparaat niet meer gerepareerd worden of zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde? Dat is vervelend, maar met Zekerheid Premium is dat een stuk minder erg. Je ontvangt dan namelijk de dagwaarde van het apparaat of een gespaard bedrag als dit hoger is. Een aantrekkelijk bedrag voor de aanschaf van een nieuw apparaat.

Dit gespaarde bedrag noemen we de nieuwkoopbijdrage, wat je automatisch opbouwt vanaf het moment dat je Zekerheid Premium afsluit. Een spaarpot, dat meteen start met € 150,- bouwt zich per jaar op. Na de eerste twee schadevrije jaren komt daar jaarlijks € 25,- bij, wat ervoor zorgt dat het vervangingstegoed gedurende de jaren oploopt.

Zo weet je zeker dat jij het bedrag ontvangt wat voor jou het meest gunstig is op dat moment.

Jaarlijks de nodige reinigingsmiddelen

NEFF heeft de beste reinigingsmiddelen voor jouw huishoudelijke apparaten ontwikkeld en deze toegevoegd aan Zekerheid Premium. Hiermee ontvang je jaarlijks gratis de aanbevolen hoeveelheid reinigingsmiddel. Zo herinneren we je er gelijk aan om het apparaat te reinigen. Handig bij je thuisbezorgd, zodat het apparaat nog zo lang mogelijk topprestaties blijft leveren.


Dan tenslotte nog wat anders. Gisteren ben ik op kraamvisite geweest bij monteur/broertje Gertjan.

Jamie (zijn jongste) en Annewil (Gertjan zijn vrouw) maken het gelukkig goed. Vandaag is Gertjan weer aan het werk gegaan. Hij is in Zierikzee begonnen met de montage van de Snaidero keuken van project 1015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten