Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 12 januari 2022

Snaidero keuken in Rijswijk klaar (project 1033)

Vorige week had monteur Jan Levien de Snaidero keuken van project 1033 geplaatst. Op de afzuigkap na (die is helaas nog manco) is deze keuken nu klaar.


Op dit moment is Jan Levien de hoge kastenwand aan het plaatsen van de S10 keuken voor Snaidero project 986. Het eiland van die keuken hopen we op een later moment te plaatsen (als de vloer bij klant gelegd is). De vloerenlegger van de klant is nu namelijk nog niet klaar.

De andere monteur (Jan) is nu de Snaidero keuken aan het plaatsen van project 1001 in Mijnsheerenland. Dat is een grote S18 keukenopstelling.


Dan tenslotte nog wat positiefs. Bij Gaggenau zijn er wat afzuigkappen gemaakt. De klant van Snaidero project 1020 en 1049 hebben gisteren dus hun afzuigkap ontvangen.

Bij de eerste klant (de Snaidero Vision in Bleiswijk) zaten ze er echt heel erg om te springen (de keuken staat al een poos). Jan Levien moet deze er dus zo snel mogelijk in zetten.

De andere Gaggenau afzuigkap is voor een Snaidero Vision in Nieuw Vennep. Daar moeten we pas rond de bouwvak 2022 monteren. De Gaggenau inbouwapparaten "hamsteren" we zodat we zeker weten dat alles er is bij aanvang werk (ook zijn tussenliggende prijsverhogingen dan afgedekt). Vandaar dat ik deze apparaten op voorraad zet bij de klanten zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten