Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 21 januari 2022

Snaidero keuken in Lemelerveld klaar (project 1030)

Onlangs heeft Jan Levien in Lemelerveld de hoge kasten gemonteerd van Snaidero project 1030. Ondertussen is de tegelvloer bij deze klant gelegd.

De afgelopen week heeft Jan Levien daarom het eiland kunnen monteren bij deze klant. Deze nieuwe Snaidero S10 keuken is nu dus klaar.

Omdat de klant nog aan het verhuizen is heeft de monteur de beschermfolie nog op de keuken laten zitten. Maar onder deze folie zit een prachtige roestvrijstalen keuken!


De andere monteur (Jan) hoopt na het weekend de Snaidero keuken te gaan plaatsen van project 906 in Amsterdam. Deze keuken heb ik net op transport gezet.

Dit wordt een keuken in Grigio Cemento. Deze klant heeft al vaker een Snaidero keuken bij me gekocht. Hun vorige Snaidero keuken was project 602 in Amsterdam (S10 keuken).


Vandaag is Jan (samen met z`n maat Julian) hier in Arnemuiden aan de slag. Ze zijn de vloerisolatie aan het doen voor de uitbouw van de loods.


Tenslotte nog wat minder leuks. Vanaf 1 februari as. verhoogt Snaidero de prijzen met 5,5%. Heel vervelend, maar niet geheel onverwacht. Houd hier alstublieft rekening mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten