Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 23 maart 2020

Situatie Italie 2

Enkele weken terug schreef ik dat het business-as-usual was in Italië. Slechts enkele dagen geleden kreeg ik nog een videobericht van Snaidero met de mededeling dat alle leveringen gewoon doorgaan.

Inmiddels heeft de Italiaanse regering besloten dat de fabriek verplicht stil moet voor een periode van 10 werkdagen. Dit heeft helaas consequenties. Hoe precies dat kan ik nu nog niet zeggen, maar houd rekening met een vertraging van zo`n 3 weken.


Ik hoop en verwacht dat de zomervakantie sowieso gaat vervallen en dat ze dan door gaan werken bij Snaidero in Italië. Dit om de achterstand die we nu gaan oplopen in te halen. Het spijt me enorm dat ik dit nu moet melden.

Naast Snaidero hebben ook meer leveranciers hun productie stil gelegd. Bij (BSH) Neff zijn er eveneens fabrieken stil gelegd maar kunnen de komende weken de leveringen gewoon uit voorraad uitgeleverd worden.

Edit 20/04/2020: De Snaidero fabriek is inmiddels weer heropend. Ditzelfde geldt voor de fabrieken van BSH (Bosch/Siemens/Neff/Gaggenau). Voor wat betreft de leveringen is alles nu dus weer business-as-usual.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten