Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 1 juni 2019

Snaidero Ola20 keuken in Lichtenvoorde

Enkele jaren terug verkocht ik een Snaidero Ola 20 keuken aan een klant in Lichtenvoorde (project 614). Een hele grote keuken in de kleur Grigio Cemento micalak (dezelfde kleur als m`n huidige Ola 20 showroomkeuken) die toen door de monteurs Jan en Joop is gemonteerd.


Gisteren stond de klant opeens in de winkel, wat een leuke verrassing! Helemaal naar Arnemuiden gereden om even te kijken hoe het gaat. Leuk hoor!

Ik had ooit beloofd dat de klant nog `s mee mocht vliegen. Het was mooi weer hier in Zeeland dus heb ik ze nog even zeehondjes laten tellen vanuit m`n Cessna.


Eenmaal terug vroeg de klant (Ernst) me nog om de link naar de stoomrecepten op mijn website. En het klopt, met het verhuizen naar mijn nieuwe website heb ik die pagina (nog) niet meeverhuisd. Klik hier voor het linkje naar de receptenpagina op m`n oude site.

Ik heb de receptenpagina toen niet overgezet naar m`n nieuwe site. Voor dingetjes over de stoomoven verwijs ik tegenwoordig juist vaak naar de handige Stoomovenpagina op Facebook. Je hebt geen Facebook nodig trouwens om die pagina te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten