Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 25 juni 2019

S10 keuken geplaatst in Huis ter Heide

Onlangs heeft monteur Niklas in Huis ter Heide (bij Zeist) een S10 keuken geplaatst (project 847). Hier onder een foto van hoe de keuken er nét na montage uit zag.


Ten opzichte van de showroomopstelling is door deze klant weinig aangepast. Zo is de set koffiemachine/servieswarmer door klant vervangen door een extra oven (heb ik thuis ook gedaan). Ook hebben ze een extra hoge kast toegevoegd voor de voorraad.

Over die koffiemachine aanpassing gesproken; ik vind dit niet zo`n gekke aanpassing. In je vouwdeurkast past namelijk met gemak een losse koffiemachine. Mocht zo`n losse koffiemachine stuk gaan dan is dat eenvoudig op te lossen.

Bij een ingebouwde koffiemachine is dat een ander verhaal. Stel je voor dat 12 jaar na aankoop de koffiemachine vervangen moet worden dan is het identieke model in de regel niet meer leverbaar. Je krijgt dan bijvoorbeeld een rvs koffiemachine naast een zwarte Neff FullSteam oven. Dit ziet er m.i. niet uit. Uiteraard kun je dan ook de hele apparatenset vervangen maar dat is best wel kostbaar.

Waarom dan een extra oven? Nou de FullSteam oven neemt veel kookplaatfuncties over (rijst/groente/aardappels e.d.). Mocht je dan tegelijkertijd ook een oven nodig hebben (kip grillen o.i.d.) dan heb je pech. Met een extra oven is dat dan gelijk opgelost.
Mocht je nou niet zo`n stoom- en/of baktype zijn dan is het uiteraard geen punt om de Neff koffiemachine te laten zitten. Er komt hele goede koffie uit en het ziet er ook heel chique uit in zo`n chique Snaidero keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten