Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 24 mei 2019

Druk druk druk :)

Het is even stil geweest op m`n blog, sorryyy... Heb het heel druk gehad. Ook voor de monteurs natuurlijk. Zo is monteur Jan Levien bezig in Badhoevedorp met de keuken van Snaidero project 845. Deze klant heeft ook allerlei kasten bijbesteld (kledingkasten en zo) die Jan Levien voor deze mensen op maat heeft gemaakt.

Morgen (zaterdag) wilt Jan Levien weer een nieuwe klus beginnen, dan staat een Snaidero keuken op de planning voor in een pastorie hier op Arnemuiden (project 863).

Niklas de andere monteur is een S10 keuken voor Snaidero project 847 aan het monteren in Huis ter Heide. Hier onder een video van de S10 keuken hier in de keukenshowroom.De andere keukenmonteurs (de broers Jan en Joop) zijn juist in Arnemuiden een showroomkeuken aan het monteren (project 873). Ze zijn nogal honkvast vergeleken met de rest van `t stel. Ze doen daarom het liefst de keukens dicht bij huis.

Tenslotte hier onder nog een tip voor mensen met een stoomoven; je kan er heel eenvoudig een ei in pocheren. Ik heb onderstaande tip van de Stoomovenpagina op Facebook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten