Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 11 februari 2016

Snaidero keuken in Spaarnwoude bijna klaar

De monteurs Jan en Joop zijn nu nog bezig in Spaarnwoude met de keuken van Snaidero project 643. Zoals jullie hier onder kunnen zien is er hard gewerkt.


Ze hebben het wel naar hun zin begreep ik. De klant had gisteravond voor lekker eten gezorgd en als het goed is dan is de keuken vanavond laat wel klaar.

Zoals ik gisteren al schreef, de keuken in Spaarnwoude is voorzien van een hoge druk stoomoven. Nu heeft zo`n apparaat wel eens service nodig en helaas kan ik dat niet zelf doen. Ook Jan en Joop niet.


Niet elke klant vindt dit leuk (zie bovenstaand mailtje), maar de keukenmonteurs kunnen zo`n apparaat prima inbouwen maar niet repareren. Bij een "gecompliceerd" apparaat zoals een hoge druk stoomoven of ingebouwde koffiemachine is echt iemand voor nodig van de fabrikant die het apparaat heeft gemaakt.

In geval van een technisch probleem hebben met de hoge druk stoomoven kun je telefonisch een afspraak maken op nummer 0347-378888.


Dit soort inbouwapparaten heeft trouwens 2 jaar garantie. Binnen die periode wordt de service dus niet berekend. Bovenstaand mailtje kreeg ik bijvoorbeeld van een klant waar de ontkalkingsspuit manco was bij de door mij geleverde hoge druk stoomoven. Ik had het doorgegeven en dat werd gelukkig toch wel nagestuurd (gratis).

Vanaf 1 mei as. kan ik dat echter niet meer voor klanten doen. Maar hier had ik al eerder iets over op het blog gezet.

Voor de Neff FullSteam oven heb ik natuurlijk wel alle ondersteuning qua service vanuit de fabrikant. Omdat ik nu geen nieuwe hoge druk stoomovens meer kan verkopen focus ik me nu dus op dit apparaat.

De video`s waar de klant van bovenstaand mailtje het over heeft staan op mijn videokanaal.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten