Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 1 september 2015

Druk als een klein baasje :)

Zoals jullie weten ben ik vorige week weer terug gekomen van vakantie. Er lag hier een stapel werk te wachten. Helaas nog niet alle mailtjes kunnen beantwoorden, hiervoor mijn excuus.

De eerste Snaidero keukens van na de bouwvak zijn al weer verkocht ook.


De spoed orders heb ik gelijk al besteld en verwerkt. Bijvoorbeeld project 693 in Eindhoven. Deze keuken is ingepland voor montage door de monteurs Jan en Joop.

Tijdens de bouwvak ben ik trouwens samen met Robbert nog naar het land met de onbegrensde mogelijkheden geweest. We hebben daar verschillende keukenshowrooms bezocht. Ook van de andere merken (Siematic en Ernestomeda). We hebben veel geleerd. Het gaat daar toch heel anders als hier. Een keuken wordt daar toch anders gebruikt als bij ons. Eigenlijk is het meer "theater". Het moet er leuk uit zien, maar eten doet men toch elders.


Voor koffie ga je bijvoorbeeld buiten de deur terwijl wij in Nederland toch het liefst thuis koffie drinken. Vandaar dat wij hier veel ingebouwde koffiemachines verkopen. Daarnaast vonden wij de "Neff koffie" lekkerder als de koffie die ze bij Starbucks hadden, maar over smaak valt natuurlijk te twisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten