Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 19 september 2015

Snaidero Lux keukenopstelling

Zoals jullie weten zijn Robbert en ik onlangs op pad geweest om andere keukenshowrooms ver weg te bezoeken. Gisteren had ik een berichtje geplaatst over het bezoek aan de Ernestomeda keuken showroom.

Maar we zijn ook bij een andere Snaidero showroom op visite geweest. De Snaidero Orange keuken in die keukenshowroom had ik al eerder op het blog geplaatst. Maar naast deze Orange staan er nog 4 andere keukens opgesteld in die showroom; een Snaidero Idea 40, een Snaidero Code, Snaidero Way en de Snaidero Lux.


Vandaag plaats ik dus de foto`s van deze Snaidero Lux keuken op het blog. Dit was in deze keukenshowroom het topmodel, de grootste keuken opstelling ook. Je ziet goed dat de Lux uit de nieuwe Sistema 22 lijn komt, dus een lage plint en een hogere kastromp. Dit noemen ze ook wel "maxi keuken". Op termijn is het trouwens de bedoeling dat de volledige Snaidero collectie in deze Sistema 22 lijn wordt geproduceerd.

Deze showroomkeuken is overigens two-tone gekozen, dus mat wit voor het spoeldeel en de hoge kasten en dark ash (hout) voor het kookeiland.


De Snaidero Lux heb ik zelf niet opgesteld. Om eerlijk te zijn is het mij iets te conservatief. Ik heb juist modellen opgesteld die ik in deze showroom weer niet tegen kwam. Zoals de Snaidero Ola 20 keuken en de Snaidero Time.

Tenslotte nog een video van een showroomkeuken in m`n eigen keukenshowroom. Deze S11 showroomkeuken wil ik eigenlijk binnenkort gaan vervangen door een nieuwe opstelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten