Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 13 februari 2014

Snaidero Topazio keuken van 2002

Vanmorgen vroeg is de transporteur van Snaidero weer keukens wezen lossen hier in Arnemuiden. Monteur Steef heeft de vrachtwagen voor me gelost en gelijk weer spullen meegenomen. Er zat ook heel veel bij aan nabestellingen voor verschillende klanten (extra binnenlades, bestekindelingen, snijplanken etc). Die spullen gaan vanmiddag allemaal met de koerier mee op transport.


Van de hak op de tak nog iets leuks wat ik gisteren had. Ik kreeg een mailtje binnen van een klant die een klepscharniertje nodig had voor een bestaande Snaidero keuken van 2002. Ze waren door hun dealer naar mij verwezen omdat dat bedrijf geen Snaidero meer verkoopt. Even doorgevraagd, bleek het een Snaidero Topazio keuken te zijn die ik zelf verkocht had toen ik nog voor een "baas" werkte bij Intermat in Mijdrecht. Ik had de keuken 2001 verkocht, maar die werd pas in 2002 geplaatst (nieuwbouw project). Eind 2001 is m`n eigen showroom geopend, het moet dus nét daarvoor zijn geweest. Heel leuk, de klant kon me nog herinneren. Ze wisten nog dat ik voor mezelf ging beginnen en ook dat ik een Aga fornuis had in m`n eigen keuken. Gek hé dat ze dat soort details onthouden.


De Snaidero Topazio keuken heb ik trouwens ook in m`n eigen showroom opgesteld gehad. Deze Snaidero Topazio showroomkeuken staat inmiddels bij een klant in Arnemuiden. Als model is de Snaidero Topazio opgevolgd door de Snaidero Time. Eveneens een keuken met horizontale lijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten