Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 11 februari 2014

Extra droog vaatwassen met Neff (glansdroog)

Een poosje terug heb ik zo`n nieuwe Neff S71U69Y0EU zeoliet vaatwasser geleverd aan de klant van Snaidero keuken project 597 in Grave (maar ook bij Snaidero project 444 in Utrecht). Dit type vaatwasser heeft naast de superluxe automatische opening ook iets anders wat onderscheidend is t.o.v. de meer eenvoudiger modellen; Zeoliet. Dit is een mineraal wat warmte opslaat bij het afwassen en weer afgeeft bij het drogen (hier door kun je heel energiezuinig drogen).


Wat veel mensen niet weten (en dat geldt dus ook voor de andere Neff vaatwassers met Zeoliet) is dat er ook een Glansdroog functie op deze vaatwasser zit. Ik heb even een foto gemaakt van m`n vaatwasser hier in de showroom om te laten zien hoe de glansdroog knop er uit ziet. Als je de glansdroog functie activeert is de vaat dus droger als met enkel het Zeoliet drogen. Bij de glansdroogfunctie wordt de droogperiode verlengd (de machine is dus wel wat later klaar). Zorg er daarnaast ook voor dat je genoeg glansspoelmiddel gebruikt (het kan helpen dit nog extra toe te voegen als je Multi-tabs gebruikt, omdat niet elk merk een voldoende hoeveelheid in zijn tabs heeft).


M`n klant in Grave heeft trouwens nog even een korte video gemaakt om te laten zien hoe de automatische opening van de vaatwasser werkt. Ik heb deze video hier onder ingesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten