Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 14 februari 2014

Vensterbank in je keuken

Vandaag is monteur Steef (onder andere) in Noordwijk geweest om een vensterbank te monteren bij de keuken van project 628. Het werkblad zit heel dicht bij de vensterbank, vandaar dat we een hele dunne vensterbank hebben besteld. Hierdoor komt het heel subtiel over. Ik vond het wel chique zo. Je hebt nu wel een eenheid. Voor het geld hoef je het ook niet te laten. Zo`n vensterbank kost (excl. de montage) ongeveer 200 Euro per stuk. Type blad en de benodigde afmeting bepaalt natuurlijk de exacte prijs.


Dit soort dingetjes (vensterbanken/spatranden etc) doen we altijd inmeten na montage. Je kunt het immers veel preciezer achteraf ingemeten als de muren gestuct zijn. Het werkblad van deze klant in Noordwijk is overigens gemaakt van gepolijst wit composiet. Dit soort bladen heb ik eventueel ook in naadloos corian, maar dat is wel mat. Lees hier meer over composiet en corian aanrechtbladen.


De andere monteurs (Jan en Joop) zijn nog steeds in Aardenburg bezig met de Snaidero keuken van project 627. Morgen (zaterdag) willen ze de Jaddish leisteen vloer gaan leggen. De keuken kan dan vanaf maandag worden geplaatst. Ook bij Snaidero keuken project 616 in Hooglanderveen is dit het geval. De tegelvloer op zaterdag zodat de keuken maandag kan worden geplaatst door Steef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten