Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 18 juli 2012

Snaidero keukens en vakantie!

Vanmorgen toch even naar de zaak gegaan. Er moest nog een Snaidero keuken bezorgd worden bij een klant van me in Hoorn. Mijn vervoerder heeft deze keuken vanmorgen opgehaald uit mijn magazijn. Inmiddels is deze keuken bezorgd bij de klant. Ook moest Neff nog de Amerikaanse koelkast bezorgen die ik nodig had voor mijn keuken project in Frankfurt dus moest ik nog even wachten totdat Neff langs kwam. Op zich wel grappig, want tussendoor kwam er een klant op de bonnefooi langs die anders toch voor niets naar Zeeland was gereden. Deze klant kocht gelijk een mooie Italiaanse design keuken.
De keuken voor deze klant heb ik gelijk met spoed besteld bij Snaidero zodat ik `m eind september binnen krijg. De keuken komt op de 23e verdieping te staan van hun nieuwbouw appartement in Rotterdam. Dit nieuwe appartement is dicht in de buurt van het appartement van project 481 waar ik ook een Snaidero keuken heb geplaatst.
In hun nieuwe woning zullen ze dan ongeveer hetzelfde uitzicht hebben als bovenstaande foto genomen bij de andere klant in Rotterdam aan de Schiehavenkade. Enfin, het is mooi geweest. Ik hoop nu echt vakantie te gaan houden. Gisteren heb ik nog gauw de Eurotunnel geboekt, we hopen naar Engeland te gaan. Op het blog is het de komende tijd dus ietwat rustiger :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten