Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 11 juli 2012

Nieuwe S12 Showroomkeuken

In de showroom wordt er nog druk gewerkt door de heren monteurs. Mart is bijna klaar met de nieuwe S12 showroomkeuken nu, hij is nu bezig met de afwerking van de wanden zodat straks het nieuwe glasvlies er op kan.
Deze Italiaanse design keuken is in "ieselijk wit" gelakt deze keer, dus iets harder wit als het Bianco Luce van m`n S1 showroomkeuken. Ook zijn er deze keer ook Gaggenau inbouw apparaten ingebouwd, ik vond het bij deze keukenopstelling wel goed passen. Alleen de apparaten op het eiland zijn dan weer van Neff. Ik vind de Neff T44T63N0 inductiekookplaat gewoon super gaaf, dat hoort gewoon bij deze keuken. Jan en Joop zijn op dit moment nog druk bezig met de uitbreiding van het showroomgedeelte voor de badkamers. We willen graag voor de vakantie de ruimte an-sich klaar hebben. Na de vakantie moeten we naar het keuken project in Frankfurt dus zijn ze dan voorlopig niet meer beschikbaar voor de showroom.
De eerste Pininfarina badkamer verwacht ik toch pas na de vakantie binnen te krijgen dus dat komt allemaal mooi uit zo. In Frankfurt zelf moet de aannemer nog even flink doorwerken, een bouwvak zit er niet in voor hem. Eigenlijk zou de keuken er al lang in moeten staan, nu gaan we begin augustus beginnen. Hieronder een foto zoals het er nu uitziet.
Je ziet toch wel dat ze in Duitsland iets anders werken als bij ons. De afvoerleidingen gaan hier in de betonvloer, in Duitsland gaan ze in de smeervloer (nb; het gaat over een nieuwe woning!). De deuren en ramen van de nieuwe woning zitten er nog niet in, gek want de ketel hangt al wel op :).