Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 4 januari 2012

Snaidero keukens in den Haag

Gisteravond heb ik een klant in den Haag bezocht waar ik onlangs de nieuwe Italiaanse design keuken heb geleverd. De Neff apparaten van deze keuken moesten nog even uitgelegd worden en ik wilde natuurlijk weten of het allemaal ook beviel.


Het was bij klant allemaal in orde gelukkig, alleen hadden ze achteraf toch ook graag nog de ingebouwde wijnkoeler er bij die ze bij mij in de showroom hadden gezien. Deze komt waarschijnlijk nog in de uitbouw, moeten we even passen en meten als de nieuwe tafel en stoelen zijn bezorgd (besteld bij een grote zaak in Zeeland gespecialiseerd in Italiaanse design meubelen).


De haard in de keuken vonden ze ook een goede beslissing, het heel behaaglijk in de keuken (ook als de cv nog uitstaat). Met deze dagen natuurlijk ook nog eens extra sfeervol.


Op het keukeneiland van deze keuken is naast de dubbel Flex Neff T44T63N0 inductiekookplaat ook de Neff N54K40N0 Teppan Yaki ingebouwd. Echt super leuk (heb ik thuis helaas nog niet). Zelf vind ik dit echt de perfecte combinatie, het inductie is snel en perfect te regelen. De Teppan is eigenlijk een "schoner" alternatief op de barbeque grill die vroeger wel eens werd toegepast in de keuken. Ik heb er een video van gemaakt die onderaan deze pagina staat.

Uiteraard staan er in den Haag meer Snaidero keukens opgesteld, zo heb ik er eens een blauwe Snaidero Ola geleverd.


Hierboven een foto van de blauwe Snaidero Ola die ik in den Haag heb geleverd. Hieronder juist een foto van de Snaidero Time die ik geleverd heb in de Haag in een woning aan de Wassenaarseweg. Binnenkort ga ik nog een keuken opleveren aan de Laan van Meerdervoort, dat is juist een Snaidero Idea keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten