Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 25 januari 2012

Snaidero keukens in Amsterdam

Gisteravond heb ik een Snaidero keuken opgeleverd in Amsterdam in de buurt van het Vondelpark. Deze keer een geheel roestvrijstalen keuken, dus een roestvrijstalen keuken deur en een roestvrijstalen aanrechtblad.


Bij deze keuken heb ik boven de hoge kasten nog opzetkasten op maat geleverd zodat de keuken tot het plafond toe benut is. Normaal gesproken ben ik niet zo gek op dit soort kasten (je kunt er moeilijk bij) maar bij deze klant was het echt een ruimte kwestie.


De afzuigkap bij deze Snaidero keuken is als het ware in de wand ingebouwd. Hierdoor ziet het er wel strakker uit.


Meer foto`s van deze Snaidero keuken in roestvrijstaal staan op deze projectpagina. Nadat ik hier klaar was ben ik naar Kudelstaart gereden (dorpje net onder Amsterdam in de buurt van Aalsmeer). Ik ben langs geweest daar bij de klanten van m`n project 281. Deze Snaidero keuken staat hier al even en ik had even afgesproken om te kijken of alles nog naar wens was. Ook heb ik met deze klant afgesproken omdat we binnenkort samen naar Milaan gaan om de daar nieuwe collectie Italiaanse design keukens te bekijken.


Heb bij deze mensen ook nog even gevraagd of er iets zou zijn wat ze bij de volgende Snaidero keuken anders zouden doen als nu? De hoge druk stoomoven zou in elk geval moeten blijven vertelden ze, alleen de nieuwe RJ plafondafzuigkap zou wel een uitkomst zijn omdat klant z`n hoofd wel eens stoot aan de eilandafzuigkap die er nu hangt. Ook vinden ze zo`n nieuw effen wit aanrechtblad ook wel heel strak. Heb bovenstaande foto trouwens een vorige keer gemaakt, het was nu echt te laat en donker om een mooie foto te maken.