Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 14 oktober 2011

500 design by Gucci / Fiat 500 bij de Snaidero Concept Store.


Lapo Elkann, de kleinzoon van Giovanni Agnelli (oprichter van Fiat) en Frida Giannini van Gucci hebben onlangs de nieuwe Fiat 500 gepresenteerd in de Gucci uitvoering. Deze Italiaanse auto is door Gucci gestyled, zelfs de velgen zijn voorzien van Gucci-logo`s. Liefhebbers van design kunnen hun interesse voor deze bijzondere Fiat via www.500bygucci.com kenbaar maken. Deze auto is namelijk niet via de gewone dealers te verkrijgen.


Naast de Fiat 500 heeft Gucci ook een hele Gucci-collectie uitgebracht, zoals reisaccessoires, rijhandschoenen, tracksuits, bombers, kleine lederwaren, een horloge en zonnebrillen. Gucci is een bekend merk en het helpt Fiat om bijvoorbeeld in de USA een vaste voet aan de grond te krijgen (Gucci is daar bij vrijwel iedereen bekend).


Wie een 500 by Gucci wilt gaan rijden moet er wel wat voor over hebben. Dit Italiaanse design wagen moet toch minimaal 19.395 Euro opleveren, dat is bijna evenveel als een Snaidero Ola keuken (immers design by Pininfarina)!. Waarom nu deze speciale Gucci uitvoering en deze aandacht op dit blog over Italiaanse design keukens? Nou Gucci heeft dit jaar zijn 90e verjaardag.

De Snaidero Concept Store heeft volgende week de 10e verjaardag, zodoende vond ik dat wel een leuke gelegenheid om wat leuks met de Fiat 500 te doen. Een klant van me neemt zowel een Piaggio scooter als een oldtimer 500 mee, ook zorgt Patrick Kaijser van Fiat Automondo voor onder andere een nieuwe Fiat 500. Verschillende andere relaties nemen ook elk een leuke auto mee. Dit wilt ook niet zeggen dat alleen mensen met een Italiaanse auto welkom zijn hoor! Zelf hoop ik ook mijn eigen oldtimer mee te nemen (de Trol).


Naast Italiaanse auto`s heb ik volgende week ook Italiaanse wijn, echte Italiaanse San Daniele Prosciutto en tenslotte nog kook- en bakdemo`s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten