Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 6 juli 2023

Nieuwe lijn Neff apparaten

Gisteren ben ik zoals jullie weten bij Neff langs geweest voor de presentatie van de nieuwe lijn neff inbouwapparatuur.

Van Neff mag ik nog geen foto`s plaatsen van deze nieuwe lijn apparaten, maar er al wel wat van vertellen. De officiële introductie is immers pas in September.

In grote lijnen blijft de Neff look-and-feel hetzelfde als die nu is. Dus zwart glas en qua inhoud (achter de deuren dus) ook identiek aan de huidige lijn. Eigenlijk is dat wel fijn, Neff blijft dus een redelijk herkenbaar uiterlijk houden.

Maar wat wordt bijvoorbeeld nieuw/anders; - Het display wordt mooier en groter. Dit had ik al laten zien en verteld in de keukenbeursvideo vorig jaar.

- De strippen op het bedieningspaneel gaan vervallen. Alleen de zijstrippen en grepen blijven over en die gaan beschikbaar worden in vier kleuren (zwart/brons/grijs/inox), zie onderstaande foto.

- Er is nu een mogelijkheid om de FullSteam oven te voorzien van vaste water aansluiting.

- Er is nu een mogelijkheid om de koffiemachine te voorzien van vaste water aansluiting.

- Achterkant FullSteam oven is iets aangepast (bevestiging) waardoor de roestgevoeligheid bij gebruik stoomfunctie wordt verminderd.

- Er komt een nieuwe TwistPad knop voor kookplaat die weer net als vroeger wat kan "kantelen" voor meer gevoel bij bediening.

- Er komt een mogelijkheid om deze nieuwe TwistPad op de oven te gebruiken (je hebt er dan 2) als klassieke ovenbediening (als je geen zin hebt om menu`s door te lopen). Is wel heel cool.

- Neff heeft "betaalbare" koelkast en vriezer met push/pull opening.

- Neff heeft "betaalbare" 75cm inbouwkoelkast (heel gaaf).Geen opmerkingen:

Een reactie posten