Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 26 juli 2023

Snaidero keuken in Heelsum (project 1116)

Vorige week hebben de heren monteurs ook de Snaidero keuken van project 1116 gemonteerd. Deze keuken heeft een eiland in Oro Brunito.
De mannen moeten na de bouwvak nog een keer terug naar de klant. De keuken is helaas nog niet helemaal klaar. Er moeten nog wat (meerwerk) lades ingebouwd worden. Ook is het rvs werkblad nog niet helemaal klaar.

Op dit moment zijn de mannen in Rotterdam aan het werk. De Snaidero keuken van project 1102 wordt nu geplaatst. Deze klant heeft al vaker een Snaidero keuken gekocht. We mogen nu dezelfde S10 keuken terug plaatsen in een ander appartement.

Normaal gesproken ben ik zelf op woensdag middag vrij. Ik kan dan dingen buiten de showroom doen zoals keuken inmeten of zo.

Deze week zit het er niet in. Té druk met voorbereidingen voor de bouwvak. Wil graag mijn bureau leeg hebben voordat ik naar Italië vertrek.

Ook is de Italiaanse vervoerder net nog wezen lossen en onze eigen vervoerder heeft nog een Snaidero keuken opgehaald. Morgen worden de monteurs immers verwacht in Oostkapelle. De Snaidero keuken van project 1032 moet immers nog geplaatst worden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten