Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 8 juli 2022

Snaidero keuken in Amsterdam (project 966)

Naast de Snaidero keuken in Limburg heeft Jan Levien de afgelopen week ook een Snaidero keuken geplaatst in Amsterdam (project 966).

Je ziet het niet zo goed op de foto, maar de klant in Amsterdam heeft gekozen voor Grigio Cemento hoogglans metalliclak voor het eiland. Het lijkt heel erg op roestvrijstaal hoogglans maar het is het dus niet.

De beschermfolie zit nog op de keuken, maar je kunt in elk geval wel goed op de foto`s zien dat het een fijne en practische keuken is!
Ook heeft de klant in Amsterdam het eiland iets ingekort qua diepte. Dit omdat de ruimte niet zo diep is. Op deze manier houd je ruime doorloop ruimtes over rondom het eiland.
Net als bij mij thuis heeft de klant een Falmec Light eilandafzuigkap toegepast. Dit is (vind ik persoonlijk dan) een prachtige afzuigkap. Heel subtiel en toch ook wel stoer.

In de vouwdeurkast heeft klant zowel naast als onder de vaatwasser binnenlades laten monteren door Jan Levien.

Op het moment dat klant de keuken kocht deed ik er vaak een wijnkoeler naast, maar achteraf gezien zijn binnenlades toch handiger/verstandiger. Ik heb het zelf thuis ook zo gedaan (die binnenlades in plaats van wijnkoeler).
Over wijnkoelers gesproken. Neff heeft nu een mooie onderbouw wijnkoeler in het assortiment met 2 verschillende temperatuur zones (in Oegstgeest heeft Jan Levien laatst zo`n wijnkoeler gemonteerd). Het leuke is dat deze ook nog best betaalbaar is. Informeer gerust in de showroom hier naar de mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten