Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 26 maart 2021

Snaidero keuken in Noordwijk klaar (project 866)

Afgelopen week is Jan Levien begonnen in Averbode (België) bij de klant van project 944. De plafondafzuigkap moest gemonteerd worden.

De Snaidero keuken zelf kan er nu nog niet in (de klant loopt behoorlijk uit). Deze keuken is vorig jaar door klant met spoed besteld, maar soms lopen dingen in de bouw dus anders als gepland...

Vervolgens is Jan Levien de hoge kasten gaan monteren bij de klant van project 914 in Zoeterwoude. Hij had daar vorige maand al het verlaagde plafond gemaakt.

Maar ook bij deze klant in Zoeterwoude is Jan Levien (helaas) nog niet klaar. De vloerenman moet de vloer nog leggen, dus het eiland kan nu nog niet worden geplaatst (we plaatsen het eiland bij voorkeur op de afgewerkte vloer).
Tenslotte is Jan Levien naar de klant van project 866 gegaan in Noordwijk. Die had nog een tweetal deuren besteld als meerwerk. Die heeft Jan Levien dus kunnen monteren.

Deze Snaidero keuken is nu dus echt klaar zoals jullie op de foto`s kunnen zien. De vloer bij deze klant is nog afgedekt, dus ik neem aan dat ook deze klant nog niet helemaal klaar is met de bouwvakkers...Bij deze keuken in Noordwijk kun je zien dat ook deze klant gekozen heeft voor een visgraat vloer, hier had ik afgelopen week al een opmerking over geplaatst. Bijna alle klanten kiezen voor zo`n vloer.

Op deze vloer staat mijn roestvrijstalen keukeneiland met daarbij gecombineerd een hoge kastenwand in hoogglans vedergrijs (geen wit dus). Vedergrijs hoogglans valt trouwens bij Snaidero dezelfde prijsgroep als "ieselijk wit" (Bianco Artico) hoogglans. Deze aanpassing is dus mogelijk op de S10 opstelling.

Een andere aanpassing die de klant gedaan heeft is de afzuigkap. Dit is géén Snaidero afzuigkap maar een afzuigkap van het merk Wave. Deze hebben ze dus niet bij mij besteld maar Jan Levien heeft `m wel voor klant gemonteerd hoor (we zijn de moeilijkste niet wat dat betreft).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten