Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 15 december 2020

Plaatsing nieuwe S20 showroomkeuken

Gisteren is de S20 showroomkeuken gedemonteerd. Deze keuken hopen we morgen te monteren bij de klant van project 960 in Utrecht. De nieuwe S20 keuken wordt op dit moment opgebouwd. De kleur van deze Snaidero keuken is Midnight Walnut.

De eerste keer dat ik een melamine keuken in de showroom heb staan. Melamine is tegenwoordig zo goed dat ik het nu echt wel ok vind. In Spijkenisse heb ik laatst een groot project gedaan met melamine en dat is goed bevallen.

Ook worden op dit moment koelkasten gewisseld in de showroom. De Neff K4400X7FF koelkast is onlangs vervangen door een nieuw model; de KI5861SF0. Deze koel-/vriescombinatie heeft nu ook low-frost. Low-frost is geen no-frost (geen rijp), maar wel beter dus als voorheen. Met andere woorden, je hebt minder ijs in je vriezer. Is wel makkelijker voor schoonmaken.

Tenslotte. Per 1 maart as. worden de prijzen voor koelkasten verhoogd. Dit in verband met een hogere verwijderingsbijdrage (tegenwoordig zit dat in de verkoopsprijs inbegrepen). Voor een koel-/vriescombinatie zit dat op zo`n 20 Euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten