Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 1 december 2020

Snaidero keuken in Groningen (project 950 in Winschoten)

De afgelopen dagen heeft Jan Levien hard gewerkt in Groningen. Hij heeft de keuken geplaatst van project 950 in Winschoten. Deze klant heeft gekozen voor een keuken in Oro Brunito hoogglans (qua onderkasten dan).

Op de foto ziet het er nog ietwat donker uit (onderbelicht), maar het is echt een schitterende kleur. Wat ook heel mooi is (vind ik dan) dat is dat het corian werkblad een niet standaard vorm heeft én nog eens uit 1 stuk is.Voor de hoge kasten heeft de klant voor Bianco Artico Lucido gekozen ("ieselijk" wit hoogglans in ons dialect). De apparaten zijn uiteraard van het merk Neff.Eigenlijk is de keuken nogal geïnspireerd op de S1 showroomkeuken (zie onderstaande video). Klant heeft er alleen een wandopstelling van gemaakt. Op de video zie je ook hoe het Oro Brunito er uit ziet met goede belichting.

Tenslotte. Heel leuk om te vertellen is ook het feit dat inmiddels ook de dochter en schoonzoon van klant een mooie Snaidero keuken bij me gekocht hebben (project 959 in Meerstad/Groningen). Bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten