Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 18 november 2020

Snaidero keuken in Spijkenisse

Vandaag heeft Jan Levien de keuken opgeleverd van project 920 in Spijkenisse. Een best grote klus, de klant had heel veel spullen bij me besteld. Niet alleen een Snaidero keuken, maar ook de inrichting voor werkkamer, omkasting televisie etcetera. Er zitten echt heel veel uurtjes van Jan Levien in!
























In eerste instantie zou de klant de keuken door een interieurbouwer laten maken. Daarom hadden ze de inbouwapparatuur (Siemens) zelf al online aangeschaft, daarom dus deze keer geen Neff apparaten. Maar voor de montage maakt het natuurlijk niet uit, Jan Levien heeft de apparaten gemonteerd voor de klant.



Ook het tv meubel heb ik mogen leveren. Jan Levien heeft dit weer op locatie netjes in elkaar gezet. De kasten waar de tv tegenaan gemonteerd is zijn gemaakt van Sugi Ban (Snaidero melamine). De ladekasten er onder zijn Grigio Cemento micalak (net als de Snaidero Ola in mijn showroom).



De keuken zelf trouwens heeft een eiland in Oro Brunito micalak (mat) en kolomkasten in Noce Midnight (Snaidero melamine). Bij de kolomkasten zijn ook weer opzetkasten op maat geleverd. De ruimte tussen de hoge kasten en het plafond is dus dicht gezet.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten