Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 11 juni 2020

Snaidero keukens

Op dit moment staat de vervoerder van Snaidero weer een heleboel keukens te lossen hier. De monteurs Jan en Joop zijn er gelukkig om mij te helpen (ze zijn hier nu immers showroomkeukens aan het plaatsen). De Snaidero keukens van projecten 840, 864, 903 en 922 worden nu gelost.


Voor na het weekend zijn de mannen ingepland om hier op Arnemuiden een keuken te plaatsen. De S11 keuken van project 902 (onderstaande foto). Jan Levien (de andere monteur) hoopt dan juist in Amsterdam een grote keuken te zetten (de keuken van project 903). Als het mee zit in Amsterdam kan Jan Levien aan het eind van de week ook nog beginnen bij project 912 in Alphen aan den Rijn.


Bij Snaidero in Italië is het op dit moment trouwens megadruk. Met name vanuit Rusland, Finland en Frankrijk komen er heel veel orders binnen. In Spanje en Italië is het wat minder, maar we hopen dat dit snel verandert. Mocht er iemand Italië aandoen van deze zomer; in Milaan gaat de komende weken een nieuwe Snaidero Concept Store open. Wellicht leuk om even langs te gaan (waarschijnlijk ga ik er zelf ook even heen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten