Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 19 juni 2020

Snaidero keukens gearrriveerd

Vanmorgen is de vervoerder van Snaidero hier weer keukens wezen lossen. Deze keer had hij ook de koffiebonen mee (ik verkoop ook Oro koffiebonen voor de inbouw koffiemachines). Verder zijn vandaag de keukens van project 920, 922 en 923 gearriveerd. Monteur Joop heeft me geholpen de keukens uit de vrachtwagen te halen. De eerste vrachten zijn al weer vertrokken naar de desbetreffende klant.


Monteur Jan en Joop zijn op dit moment nog op Arnemuiden bezig met de montage van project 902. Jan Levien echter heeft begin deze week een keuken gemonteerd in Amsterdam (project 903) maar hij is daar nog niet klaar (we wachten nog op enkele manco onderdelen).

Vervolgens heeft hij de keuken van project 916 in Hilversum opgeleverd (hij moest nog een oven omruilen). Die klant stuurde me gisteravond onderstaand berichtje. Leuk hé!


Over manco`s gesproken. Op dit moment heeft Neff last van manco`s met koelkasten. Over het algemeen worden deze met een vertraging van enkele weken uitgeleverd. Houd hier alstublieft rekening mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten