Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 25 februari 2020

Keuken in Portugal

Afgelopen zaterdag heel vroeg in de morgen zijn de monteurs Jan en Jan-Levien in Portugal gearriveerd met de Snaidero keuken die ze daar moesten gaan plaatsen. Afgelopen zondag hadden ze vrij en zaten ze lekker in het zonnetje.


Omdat ze met z`n tweetjes zijn is de montage heel snel gegaan. Inmiddels is deze Snaidero keuken zo goed als klaar. De onderkasten van de keuken zijn geleverd in Alu Town. Voor de accenten hebben we gekozen voor Rovere Jazz (houtkleur).


Ik vind dat de klant echt een supermooie afzuigkap bij me heeft uitgezocht. Dit is de Materia. Deze afzuigkap is 100cm breed en heeft een betonnen omhulsel. De Materia werkt met een koolstoffilter (afvoerloos). Naast uitwasbare vetfilters heeft deze afzuigkap ook LED verlichting.


De mannen zijn van plan om nog een dagje "vakantie" te houden en dan door te rijden naar Spanje. In Benalmadena (Malaga) moeten ze nog een andere Snaidero keuken gaan afmonteren. Ook bij die keuken hebben we Rovere Jazz toegepast. Daar is het gecombineerd met Bianco Artico Lucido ("ieselijk" wit hoogglans lak).


Klik hier voor meer foto`s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten