Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 4 december 2018

S10 keuken geleverd in Lieshout, Snaidero project 833

Monteur Niklas heeft vorige week een S10 keuken gemonteerd in het Brabantse Lieshout (iets boven Eindhoven); project 833.

De klant heeft de S10 keuken aangepast omdat hun keukenruimte iets anders is als de ruimte in mijn showroom. Zo is het Corian werkblad op het eiland iets verlengd naar 320cm. Ook is de vouwdeurkast juist iets ingesmald om de wand met hoge kasten passend te krijgen op de muur.


Op het eiland zie je dat de klant de nieuwe S10 oplossing heeft. Dus geen twee kasten van 90cm naast elkaar bij het kook-/spoelgedeelte maar juist een smallere spoelkast van 60cm en een grotere ladenkast van 120cm. Totaal is dit eveneens 180cm maar je hebt minder "gebakken lucht". De ruimte in de spoelkast is immers niet bruikbaar voor handige opslag (rijst o.i.d. bewaar je normaliter niet in een aanrechtkast).


Tenslotte heeft de klant het eiland juist minder diep gemaakt. Dit om de doorloopruimte in de keuken ruim te houden. Aan de "achterkant" van het eiland zijn dus 3 ondiepe kasten van 60cm gemonteerd en niet de twee ladenkasten van 90cm zoals in de standaard S10 opstelling (zie onderstaande video).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten