Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 8 december 2018

Melamine keukens / Neff FullSteam ovens

De laatste tijd zie je dat melamine weer vaker gebruikt wordt in keukenland. Ook bij Snaidero zie je dat. Dit (relatief goedkope) melamine wordt dan juist gecombineerd met hele high-end materialen zoals op de foto hier onder keramiek.

De hoge kasten zijn in houtkleur melamine, immers beter tegen vocht bestendig als echt hout. En met de stoomovens van tegenwoordig is het dus wel verstandig om een vochtbestendige deur te kiezen.


Op bovenstaande foto zie je trouwens op de hoge kasten de nieuwe kleur Night Walnut melamine (voorheen Havana Oak).

Dan nog wat anders. Enkele dagen terug had ik een berichtje geplaatst over de prijsverhoging van de Neff FullSteam oven.

De nieuwe Neff oven heeft als code B48FT78H0 en kost nu advies € 2.949 incl. B.T.W. (netto na korting wordt dit € 1.795 incl. B.T.W. af-magazijn). Dat is helaas wel 200 Euro duurder als de vorige Neff FullSteam oven. Er zijn op dit moment nog enkele FullSteam ovens van het type B48FT78N1 op voorraad bij Neff (de versie zonder wifi dus).

Ditzelfde verhaal gaat tenslotte ook gebeuren met bijvoorbeeld de Neff koffiemachine. Ook dit apparaat krijgt voortaan aansluiting op het internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten