Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 23 augustus 2018

Snaidero keuken in Middelburg

Gisteravond heeft monteur Niklas de Snaidero keuken opgeleverd van project 788 in Middelburg. Deze klant heeft gekozen voor een S100 keuken die groter is gemaakt.


Net als hier in de keukenshowroom heeft de klant ook gekozen voor de vouwdeurkast. Omdat de koffiemachine makkelijk in deze vouwdeurkast past had de klant geen inbouw koffiemachine nodig.


Zodoende ontstond er ruimte voor een extra oven. De klant heeft daarom naast de Neff FullSteam oven ook een Neff B58CR22N0 Pyrolyse oven. Zo`n pyrolyse oven heeft een zogenaamde "crematoriumstand". Hiermee bedoel ik dat je als de oven vies is je hem zelf de oven laat schoonmaken. Vuil wordt dan verbrand omdat de oven héél warm wordt.

Ook heeft de klant het werkblad verdikt naar 10cm (standaard is 8cm). De plinthoogte van de S100 is ook 10cm en daarom toont dit wel rustig. De werkhoogte is hierdoor ook verhoogd naar een voor de klant meer ergonomische 98cm (ze zijn best lang).Tenslotte (hier boven) nog de video van de S100 keuken hier in de showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten