Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 25 augustus 2018

Snaidero keuken in Marokko (project 816)

Tijdens mijn vakantie in Azië heeft monteur Jan Levien de Snaidero keuken geplaatst van project 816 in Marokko. De keuken is voor m`n vakantie met een container op transport gegaan en afgeleverd in Marrakech.


Toen de keuken eenmaal bij de klant was afgeleverd is Jan Levien op het vliegtuig gestapt en heeft hij de keuken voor de klant gemonteerd. Jan Levien had zelf de keuken hier ook geladen in de container. Dat was wel heel fijn want er was totaal niets beschadigd of manco.

Deze Snaidero keuken in Marokko heeft een Spring afzuigkap op bipolaire ionisatie. De klant heeft bewust gekozen voor zwart omdat dit goed past bij de zwarte Neff apparaten (oven/koffiemachine/kookplaat etc).


De Spring afzuigkap is er immers ook in het wit maar het probleem met wit is dat verschillende kleuren wit zich veel minder goed verdragen. Het is dus niet dat het niet mogelijk is, maar ik vind persoonlijk dat zwart beter past. Klik hier bijvoorbeeld voor een witte keuken met de witte Spring afzuigkap.Voor de compleetheid heb ik nog een video ingesloten van de witte Spring afzuigkap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten