Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 18 april 2018

Snaidero keuken in Italië (project 806 in Varese)

Inmiddels zijn de monteurs Jan Levien en Peter begonnen met de montage van de Snaidero keuken voor project 806 in Varese (Italië).


Omdat ik toch in de buurt was, (in verband met de EuroCucina keukenbeurs) ben ik uiteraard even bij de heren wezen kijken. Ik denk dat de keuken eind van de week wel klaar is. Vóórdat de monteurs weer terug naar Nederland rijden zouden ook zij nog even naar de EuroCucina gaan.

Over de beurs gesproken. Je kon echt wel merken dat "de crisis" nu echt voorbij is. Mamamia. Wat een drukte. `s Morgens moest ik bijvoorbeeld echt heel lang wachten voordat ik überhaupt kon parkeren. Ook binnen op de stands kon je amper de keukens zien omdat er altijd een hoop mensen voor stonden.

De fabrikanten op hun beurt deden weer hun best om dingen bijna "over de top" te laten zien. Heel leuk natuurlijk om te zien wat allemaal kan, maar soms is het ietwat ver gezocht.

Andere fabrikanten vielen weer op door eenvoud. Zoals onderstaande keuken. Deze keuken is bedoeld voor mensen die extreem klein wonen. Denk hierbij aan een metropool als Hong Kong of New York.

Mensen wonen daar vaak in een heel compact appartement. Bij deze keuken kun je als je klaar bent met koken de kraan inklappen. Vervolgens klap je het houten tafelblad over het werkblad heen. Je kunt dan de keuken ook gebruiken als eettafel.


Ik had m`n GoPro bij, ik hoop binnenkort dus de beursvideo klaar te hebben. Nu is de belichting op de stands niet wat je zegt helemaal tof. En het is nogal een beetje onbeleefd denk ik om je eigen verlichting mee te nemen als je een video opneemt (je komt immers ook bij con-cullega`s op de stand).

Uiteraard moest ik ook in de buurt van Milaan slapen. Net als vorige jaren heb ik dat gedaan in een hotel aan het Lago Maggiore. Het is daar best wel goed uit te houden toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten