Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 8 oktober 2015

Snaidero keuken in Monster (project 675)

Gisteravond ben ik samen met Robbert naar de klant geweest van Snaidero keuken project 675 in Monster. Robbert heeft de keuken nog even nagelopen en ik heb nog even met klant gekookt in de nieuwe keuken.


Deze klant heeft een hoge druk stoomoven, deze is gecombineerd met een Neff VarioSteam oven in rvs. Tegenwoordig heb ik ook FullSteam ovens van Neff, maar deze ovens zijn drukloos.

Voor mensen die snel gezond eten op tafel willen blijft de hoge druk stoomoven natuurlijk de beste keus. Klik hier om meer te weten te komen over VarioSteam en FullSteam ovens.


Op de foto`s zie je dat ik bij deze keuken de "oude" lijn Neff apparaten heb gebruikt in rvs. Het voordeel hiervan is dat je de verhoogd ingebouwde vaatwasser/hoge drukstoomoven/oven heel mooi in 1 setje naast elkaar kunt combineren.

De huidige nieuwe lijn apparaten zijn zwart glas. Wil je het er netjes uit laten zien moet dan "moet" je de verhoogd ingebouwde vaatwasser en hoge druk stoomoven in het midden plaatsen tussen twee zwarte apparaten. Zoals bij onderstaande S100 keuken bijvoorbeeld.


Een andere optie is om de verhoogd ingebouwde vaatwasser/hoge drukstoomoven achter een vouwdeur uit het zicht te plaatsen. Dit ziet er natuurlijk wel heel strak uit. Bij de Snaidero S100 keuken van project 696 (net verkocht) heb ik dat zo opgelost. Hier onder de tekening van die keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten