Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 10 oktober 2015

Snaidero keukens in Ola 20 Micalak

De monteurs Jan en Joop zijn nu al enkele dagen bezig met het voorbereidende werk voor de Snaidero Ola 20 keuken van project 686 hier in Arnemuiden.

Ze halen niet alleen de oude keuken er uit, maar ze plaatsen ook een nieuw raamkozijn in de keuken. De bestaande parketvloer wordt aangeheeld en opnieuw opgeschuurd. Zelfs een dragende muur wordt door de mannen aangepakt. Voorlopig zijn ze hier dus nog wel bezig.


De keuken van dit project in Arnemuiden is in micalak besteld in de kleur Grigio Cemento. Micalak zit eigenlijk tussen mat lak en hoogglans lak in. Zeg maar een soort zijdeglans. Keukens in Grigio Cemento micalak heb ik al vaker uitgeleverd. Zoals bijvoorbeeld deze Snaidero Ola 20 keuken in Lichtenvoorde.


Bij dit berichtje zien jullie echter een Ola 20 keuken van m`n collega Samir in Moskou. Deze keuken is in Ruby Red micalak uitgevoerd.


Die kleur (Ruby Red micalak) heb ik tot op heden nog niet verkocht (wel Ruby red hoogglans metallic, dat zie je bij Snaidero keuken project 692 in Wassenaar).


De Ola 20 keuken staat nu overigens in een witte mat lak hier in de showroom (Bianco Luce). Klik hier om m`n huidige Ola 20 showroomopstelling te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten