Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 5 december 2014

Pantrykasten voor de Snaidero keukens in Zuid Afrika

Vanmorgen met monteur Jan de Snaidero keukens voor Zuid Afrika doorgesproken en de laatste puntjes op de "i" gezet. Dus nog even naar de bouwmarkt hier geweest om spullen waarvan we niet zeker weten of die ook in Zuid Afrika te koop zijn.


De drie pantrykasten worden nu door Jan alvast hier in Arnemuiden in elkaar gezet. Dan weten we zeker dat we straks in Zuid Afrika niet om bijzonder gereedschap verlegen zitten. Als de pantrykasten klaar zijn kan ik die ook in de container zetten en kunnen de keukens op transport.


Voor wie het leuk vindt, hier onder nog de video die ik een poos terug gemaakt heb van de pantrykast. In Zuid Afrika doen we 1 zo`n pantrykast in de keuken en 2 in de "scullery". Dat is een soort bijkeuken waar het personeel de was en dergelijke doet. In de scullery hebben we een pantrykast waar de wasmachine en droger in zijn verwerkt. De andere pantrykast is bedoeld voor de vaatwasser en een extra werkblad.Naast de keuken en de scullery mogen we overigens ook een Snaidero keuken leveren voor het gastenverblijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten