Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 3 december 2014

Snaidero keukens (project 650 en 653)

Vanmorgen vroeg stond de transporteur van Snaidero al op me te wachten toen ik op de zaak aan kwam rijden. Deze keer de keukenmeubelen van Snaidero keuken project 650 hier in Arnemuiden en Snaidero keuken project 653 in Zuid Afrika. Bij elkaar best veel spullen, dus de chauffeur reed pas rond een uur of 11 weg.


De keuken van Zuid Afrika is gelijk weer opgehaald en weggebracht (het wordt verzameld in een zeecontainer). Monteur Jan wil graag de pantrykasten van te voren hier in Nederland in elkaar zetten, scheelt straks weer tijd als we in Zuid Afrika zijn voor de montage. Zodoende wil ik de pantrykasten binnenkort naleveren.

Jan is nu nog samen met z`n broer Joop in Wassenaar bezig (Snaidero keuken project 651), dus het zal wel volgende week worden als de pantrykasten voorbereid zijn.


Vandaag is Niklas trouwens begonnen met de Snaidero keuken van project 578 in Brussel. De keuken moet geplaatst worden in een appartement. Vanmorgen vroeg is daar de keuken omhoog getakeld met de kraan. Van de keuken in Brussel is nu nog weinig te zien, vandaar een plaatje hieronder van de nieuwe Snaidero Idea keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten