Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 23 februari 2024

Snaidero rvs keuken in Wemeldinge (project 1137)

De afgelopen week is de Snaidero S100 keuken van project 1137 gemonteerd. Deze roestvrijstalen keuken is nog niet helemaal klaar (zit nog in de beschermfolie nu).

De omtimmering van de hoge kasten staat ingepland voor vandaag bijvoorbeeld. Na het weekend verwacht ik nog een dag nodig te hebben.

Leuk aan deze keuken is (vind ik dan) dat er een verborgen ruimte achter de hoge kasten wand zit. Er zit dus een deur in die niet voor een kast is maar doorgang is naar een ruimte achter de hoge kasten.

Achter de hoge kasten is dan een ruimte met allemaal schappen voor extra voorraad (beetje idee van een supermarkt zeg maar).De vouwdeurkast bij deze klant hebben we ook anders gemaakt als anders. De extra diepe vouwdeurkast heeft een spoelbak en een tweede vaatwasser.

Als de gewone vaatwasser (zit onder de servieswarmer) vol zit dan kun je verder laden in de tweede (smalle) vaatwasser die in de vouwdeurkast zit.

Ook wel handig als je bijvoorbeeld vieze borden en pannen op een extra warm programma in de vaatwasser hebt zitten. Dan kun je de glazen in de smalle vaatwasser doen op een kouder glazen programma (dan worden glazen niet zo grijs).

Tenslotte. De Snaidero Ola keuken van project 1136 in Goes is trouwens ook klaar nu. De klant mailde nog even een foto door.Geen opmerkingen:

Een reactie posten