Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 30 april 2022

Snaidero keukens bezorgd

Gisteren heeft de vervoerder van Snaidero weer verschillende keukens bezorgd. De keukens van de projecten 966 in Amsterdam, 1038 in Joure, 1044 in Brussel, project 1046 in Leeuwarden en 1059 in Leiderdorp zijn binnen.

Omdat veel aannemers tegenwoordig vertraging hebben met de bouw kunnen niet alle keukens gelijk geplaatst worden. Maar gelukkig kan in elk geval de Snaidero keuken van project 1038 in Joure na het weekend al door Jan Levien worden gemonteerd.

Zodra Jan Levien in Joure klaar is kan hij naar Averbode (België) om de keuken van project 1045 te monteren. Dit is een klant die al 2 keer eerder een Snaidero keuken bij me gekocht heeft (eentje in Spanje en een andere op een ander adres in België).

Zo`n verzameling dozen ziet er natuurlijk niet uit alsof het mooie Italiaane keukens zijn. Maar geloof me dat er prachtige keukens zijn gelost! Eentje er van (de keuken in Brussel) is bijvoorbeeld een Snaidero Vision. Dat is een "Icoon" zoals Snaidero dat zelf noemt. Een echte design keuken ontworpen door Paolo Pininfarina.

Hier onder een afbeelding van zo`n Vision keukenopstelling.

Tenslotte nog even over "Icoon" gesproken. De Ola keuken van Snaidero is ook zo`n icoon en ontworpen door Pininfarina. Op dit moment zijn we er eentje aan het monteren in de showroom in hoogglans wit. Naast de Ola Grigio Cemento opstellingen heb ik nu dus ook wit hoogglans lak (is wel meerprijs uiteraard).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten