Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 25 oktober 2018

Snaidero keuken in Haarlem (project 820)

Een poosje terug heeft monteur Jan Levien de Snaidero keuken gemonteerd van project 820 in Haarlem. Bij deze Snaidero keuken zijn de hoge kasten gespoten in de kleur Vedergrijs. Dit is een hele lichte grijskleur die nét iets minder hard qua wit is als het Bianco Artico wat ik meestal verkoop (in ons dialect "ieselijk wit").


Als je de 2 kleuren wit naast elkaar ziet op het monster dan oogt het Vedergrijs inderdaad als een lichte kleur grijs. Maar als je het Vedergrijs op de keuken ziet dan lijkt het meer een normale hoogglans wit. Ik heb deze kleur Vedergrijs overigens ook geleverd bij de keuken van project 643 in Spaarnwoude.


Rondom de kolomkasten is de ruimte dichtgezet met een omtimmering in antraciet. Om het wat speelser te maken heeft de klant er voor gekozen om hier open vakken in te maken. Deze open vakken worden gebruikt voor opslag van de wijn.


De ruimte boven de hoge kasten is dan toch bruikbaar. Eventueel heb je bij Snaidero ook de mogelijkheid om opzetkasten boven de hoge kasten te monteren.

Deze opzetkasten worden dan op maat gemaakt zodat alle ruimte tussen de hoge kasten en het plafond is benut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten