Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 8 maart 2017

Snaidero keuken in Manchester

Biddag vandaag in Arnemuiden, dus eigenlijk zou het een stressloos dagje moeten zijn. Helaas was dat niet het geval.

Niklas is hard aan het werk in Manchester met de Snaidero keuken van project 709. Helaas gebeurde er iets wat gelukkig maar zelden voor komt; het rvs blad is verkeerd gemaakt.

Het is altijd spannend als je een keuken ver weg doet (Manchester is zo`n 12 uur rijden met de bus van Niklas). Het ging eigenlijk altijd feiloos, zoals in Zuid Afrika of Zuid Spanje of de andere keren in Engeland.


Maar nu gebeurt het dus voor de eerste keer. En ik kan jullie vertellen, het is dan best even een stress momentje. Gelukkig bleek dat ik het blad goed besteld had en is mijn toeleverancier volop bezig het voor mij op te lossen. Als het goed is heeft Niklas vrijdag deze week nog het nieuwe werkblad voor de klant.

Zelf hoop ik vanavond een Snaidero keuken hier op Arnemuiden op te gaan leveren (project 743). Dit is een mooie Snaidero keuken in grafiet grijs mat lak. Ik hoop wat betere foto`s te maken. Ik heb nu alleen nog maar de foto`s van tijdens de montage zoals onderstaande foto (die ik al eerder op het blog had gezet).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten